Trainen

Trainingstijden en -locaties

We trainen op de volgende dagen en tijden:

Maandagen (volwassenen en jeugd vanaf 9 jaar)

19.00 – 21.00 uur
Gymzaal Heer 2
Kelvinstraat 1
Maastricht

De ingang van de zaal ligt een beetje verstopt. Je moet het kleine trapje op en door het hek LINKS naast het bord waar “Kindercentrum De Vlinderboom Hoofdingang” op staat (niet de pijl volgen!).
Achter de boom zie je een rode deur onder een afdak. Daar ga je naar binnen.

Woensdagen (uitsluitend voor trainers)

19.00 – 20.00 uur
Gymzaal Heer 2
Kelvinstraat 1
Maastricht

Aanmelden

Kung fu is een Oosterse krijgskunst waarbij wederzijds respect, waarden en discipline zeer hoog in het vaandel staan. Past dat bij jou? Dan ben je van harte welkom om bij ons te komen trainen.

  Aanmeldformulier

  De ondergetekende meldt zich hierbij aan als lid van de Kung Fu school Peng Ying Shui.

  Bij inschrijving wordt ondergetekende lid van kungfu school Peng Ying Shui, h.o.d.n. Kungfu Maastricht. Ondergetekende is op de hoogte van het reglement van de school en verklaart alle regels zonder voorbehoud te aanvaarden en te zullen naleven. Bij leden jonger dan 18 jaar tekent minimaal één wettelijke (pleeg)ouder/verzorger. Contributie dient automatisch te worden overgemaakt op ING rekening: IBAN: NL40INGB 0754 5890 72 t.n.v. JJF Kroll. De contributie bedraagt € 25,- per maand en is berekend op jaarbasis inclusief de erkende feestdagen en vakanties. Ondergetekend lid heeft kennis genomen van de disclaimer en accepteert deze.

  Gratis proefles

  Ben je nog niet zeker? Neem dan een gratis kung fu proefles. Laat ons tijdig weten wanneer je komt zodat we hier rekening mee kunnen houden. Meld je hier aan bij de trainers.
  Voor de proefles raden we een lange zwarte sportbroek aan en een wit t-shirt. We trainen op blote voeten, dus schoenen en sokken zijn niet nodig.

  English training

  Do you speak another language? So do we. We also train in English and German. If you are interested in taking English Kung Fu classes, read this page in English.